Binnen onze praktijk bieden wij trainingen aan waarbij wij je helpen naar een gezondere leefstijl en een gezond gewicht. De basis van de aanpak die wij gebruiken is gedragsverandering. Door bewustzijn te krijgen op jouw gedrag kun je leren dit te veranderen.

Onder begeleiding van een coach volg je in groepsverband een intensief programma van een aantal weken. Bij het volgen van het programma krijg je toegang tot een online leeromgeving. Je gaat aan de slag met opdrachten en oefeningen om jouw leefstijl stap voor stap aan te pakken.

Voorafgaand wordt er een intake gedaan om te kijken of dit programma op dit moment bij jou past.

Het programma bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele weegmomenten waarbij een lichaamsanalyse wordt gedaan. Tijdens de bijeenkomsten ontvang je veel tips, wetenswaardigheden, tools en oefeningen. Je gaat zoeken naar een gezondere manier die bij jou persoonlijke leefstijl past. Je hebt dan ook toegang tot de online leeromgeving en je deelt samen met andere deelnemers je ervaringen. De kracht van een groep is veel sterker en het vergroot de kans van slagen. Jij en de groep helpen elkaar en de coach triggert jullie om het beste uit jezelf te halen.

Tijdens de trainingen is er ook aandacht voor bewegen én ontspanning. Recepten en gezonde voeding komen aan bod en je zult een flinke stap maken naar een gezonde leefstijl die bij je past.

Wil je meer informatie, bel of app dan naar Tessa van Ommen (06-46139952).