De Coronacrisis heeft ieders leven op zijn kop gezet. Voor u als patient en voor ons als therapeut was ineens alles wat vertrouwd was anders. Behandelingen via videocalls, telefonisch, digitale oefenschemas, filmpjes van oefeningen, oefenmaterialen per post… Zo goed en zo kwaad als het kon werkte u en wij aan uw gezondheid.

En in de overige tijd? Wij hebben niet stil gezeten. De tijd die overbleef vulden wij met het corona-proof maken van onze behandelruimtes, het volgen van een bijscholing over post-coronarevalidatie en het opzetten van een netwerk van eerstelijnstherapeuten. Samen op ÉÉN lijn Delft en omstreken werd geboren en wij zijn nu al dankbaar voor de mooie samenwerking.

Dus ook als u herstellende bent na een COVID-19 infectie dan staat ons team voor u klaar. Samen met diëtiste, ergotherapeut, psycholoog en logopediste maken wij ons sterk om u optimaal te helpen herstellen.

Karin de Wit heeft als Fysiopilates trainer, online lessen gemaakt. Voor €7,50 per les (normaal €13) kunt u verantwoorde lessen volgen, gewoon vanuit uw woonkamer. Aanmelden kan via de praktijk.

En tot slot is onze nieuwe website online. Kijk rustig rond en wees meer dan welkom in ons praktijk! Wij zien u graag!